THE INCREDIBLE FACE MASK

22.11.2016


Ootte varmaan jokainen huomanneet instassa tai muualla somessa videoita ja kuvia mustasta mömmöstä, jota muotigurujen naamoilla näkyy. Kyseessä on The Incredible Face Mask, joka poistaa mustapäitä, öljyisyyttä, kuivunutta ihoa ja epäpuhtauksia. Mutta teitä lukijoita kiinnostaa eniten toimiiko tämä kasvonaamio? Päätin siis kokeilla sitä ja mukaan kokeilemaan sain kauniisti kysymällä tuon komeemman ja karvasemman puoliskon Peten, jolla oli kasvoissa vielä ruhjeita kolarin jäljiltä. Kuvissa tosin vilahtaa yksi vieläkin karvasempi perheenjäsen, Nevil -hauva.Eihän tämä kasvohoito pelkästään tytöille voi olla, koska maski näyttää naamalla ihan mustanaamion kypärämyssyltä tai kommandopipolta. Kuinka badass. Ei ole mikään ruusuntuoksuinen kurkut silmillä -hoito, vaan hajuton helppokäyttöinen myös miehille kelpaava kuorinta. En tosin tiedä, onko se helppokäyttöinen miesten mielestä, kun ne ei ole tottuneet levittämään voiteita kasvoille siveltimillä. Siksi minä maalasin maskin Peten naamaan, tietenkin varoen viiksiä ja partaa ettei irrottaessa tule vahausta/epilointia naamalle. Olen meikannut Peten aiemminkin, joten olin itsevarma ja taidokas maskin levittäjä!

Puhdistin ennen maskin laittoa meikit pois kasvoilta huolellisesti, varmaan parhain aika olisi tehdä tämä suihkun jälkeen puhtaalle iholle. Kun maski on kasvoilla, sen pitää antaa kuivua kolme varttia. Kannattaa ennen pois ottamista kokeilla sormilla, onko maski kuiva joka kohdasta. Jos se on jostain tahmea, niin anna kuivua hetki, että se lähtee hyvin pois. Kolme varttia voi vaikka katsoa Netflixiä tai kokata, multitasking kunniaan.


Maski lähtee yhtenä palana. Minulla on talvella vaivaava atooppinen iho, joten laitoin rasvaa naamion pois ottamisen jälkeen, ja se imahti kyllä hyvin kasvoihin. Kasvot tuntuivat ihanan pehmeiltä ja kyllä siinä maskin mukana kaikenlaista skeidaa irtosi, mutta pisamat onneksi jäi. Seuraavan kerran käyttäessä laitan maskia vain T-alueelle ja nenän pieluksiin, ehkä myös leuan alle, koska muutoin minulla on oikeastaan todella hyvä iho. En oikein ikinä käytä mitään maskeja tai puhdistusjuttuja naamaan, koska en koe tarvitsevani sellaisia. Mutta tämä maski tehoaa eritavalla kuin normaalit, joten käytän sitä kyllä jatkossakin, tosin vain ongelmakohtiin. Kuva alla puhukoon puolestaan.

Minulla on ilo tarjota teille lukijoille -30% alennusta näistä maskeista! Tilaamaan alehinnalla pääset suoraan tästä linkistä. Alekoodi on annikamask

2 kommenttia:

  1. Ohoo: joululahjavinkki? Myös aikuiseen makuun..?
    ;)
    t aulakummitus

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥